A Proenzi® elhivatott az ízületi
gondoskodás iránt

Ízületeink minden nap támogatnak minket

Ízületeink bámulatosak. Attól a pillanattól kezdve, hogy megtanultunk járni, az ízületeink visznek minket, ahová csak akarjuk - minden nap, megbízhatóan.

Azonban nyilvánvalóan ők is öregszenek

Nem kérdés, hogy az idő előrehaladtával az ízületek elfáradnak, elhasználódnak. Ahogy öregszünk, egyre erősödő diszkomfort-érzést, merevséget tapasztalunk, mely korlátozza mozgásunkat, és akár fájdalmas is lehet.

Ez életminőségünkben váratlan változásokhoz vezethet, mert általa fel kell adnunk szeretett tevékenységeket, aktivitásokat.

Proenzi® elkötelezett az ízületi gondoskodás iránt

Olyan termékportfóliót nyújtunk az Ön számára, mely segíti ízületei jóllétét, beleértve a mindennapos ízületi táplálást, a masszázst és az akut fájdalom csökkentését is.

Kiváló minőségű termékek gyártásával

A Proenzi® termékek gyártása GMP (Good Manufacturing Practice) tanúsítvánnyal rendelkező gyárban történik. Ez biztosítja gyógyszereink és speciális - gyógyászati célra szánt - tápszereink kiváló minőségét.

Vezető egészségügyi termékeket gyártó vállalat támogatásával

A Proenzi s.r.o. a Walmark Csoport tagja, mely Közép-Kelet-Európa egyik vezető étrend-kiegészítő gyártó vállalata. Tudjon meg többet a Walmarkról!