Köszönjük, hogy kitöltötted a tesztet!

Nézd meg az eredményeid

80%
Ízületei a porckopás első jeleit mutatják. Bár a fájdalom még nem parancsol megállást a mindennapi tevékenységek során, jobban oda kellene figyelnie ízületei egészségére.

Az Ön ízületi állapotfelmérésének eredménye

Egészségi állapot: Jó/Stabil

A porcai már nincsenek olyan állapotban, mint fiatal korában. Ezt okozhatja az életkorból adódó kopás, de akár sérülés vagy túlterhelés is. Noha a jelenlegi állapota még nem akadályozza abban, hogy azt tegye, amit szeretne, el kellene kezdenie törődni az ízületeivel. Lassítsa le porcainak kopását, ezzel biztosítva azok megfelelő működését még hosszú időn keresztül.

Az ízületi diszkomfortérzés kockázata: Közepes

Közepes a kockázata, hogy ízületi diszkomfortérzést tapasztal. Nem tapasztal tüneteket mindennapi aktivitásai során, de elkezdett fájdalmat, merevséget és diszkomfortérzést tapasztalni, amikor fut, sétál vagy más edzést végez hosszabb ideig.

Javasolt ízületi tápanyagok: ASU, Robuvit, magnézium, mangán, C-vitamin, B6-vitamin

A mangán hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához és a normál kötőszövet-képződéshez. A magnézium szerepet játszik a megfelelő izomműködésben és a normál fehérjeszintézisben. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a porcok és a csontok egészségének megőrzéséhez. A C-, illetve B6-vitamin és a magnézium hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

Termékjavaslatunk:

Az Ön ízületeinek egészségi állapota
A komplex ízületi táplálásért
A rugalmasságért