Köszönjük, hogy kitöltötted a tesztet!

Nézd meg az eredményeid

20%
A hosszú évek mindennapos használata érződik ízületein. A porcai meggyengültek, elkezdtek romlani és az ízületi rés szűkült. A gyakori ízületi fájdalom korlátozza a mindennapi tevékenységek során.

Az Ön ízületi állapotfelmérésének eredménye

Egészségi állapot: Nem kielégítő/Gyenge

Ízületei meggyengültek, és nem képes alapvető mozgásokra sem fájdalom vagy diszkomfortérzés nélkül. Rengeteg tényező játszik szerepet a porcok kopásában. Lehet ez genetikai hajlam, életkor, korábbi sérülés vagy túlsúly. A terápia legfőbb célja, hogy a további károsodást megállítsa, és enyhítse ízületi fájdalmát, társbetegségek előidézése nélkül.

Az ízületi diszkomfortérzés kockázata: Nagyon magas

Fájdalmat és ízületi diszkomfortérzést tapasztal, amikor olyan egyszerű tevékenyégeket végez, mint sétálás, hajolás vagy lépcsőzés. Néhány óra inaktivitás után merevséget érez az ízületeiben. Ezek az előrehaladott porckopás szokásos tünetei.

Javasolt ízületi tápanyagok: Glükózamin, kondroitin, kurkuma, fűzfakéreg, Boswellia, mangán, C-vitamin

Glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát, és 2. típusú kollagén a fő alkotóelemei az ízületi porcnak. A hagyományosan használt gyógynövények, például a Salix alba és a Curcuma longa segítik az ízületek egészségét és rugalmasságát fenntartani. A Boswellia serrata kivonat hozzájárul az ízületek normál működéséhez.

Termékjavaslatunk:

Az Ön ízületeinek egészségi állapota
A komplex ízületi táplálásért
A rugalmasságért
A Proenzi Intensive egy speciális felszívódást elősegítő összetevőt tartalmaz a jobb felszívódásáért.
A Proenzi Intensive egy speciális felszívódást elősegítő összetevőt tartalmaz a jobb felszívódásáért.
A Proenzi Intensive a Proenzi eddigi legkomplexebb formulája, melynek összetevői támogatják az ízületek mobilitását, rugalmasságát és funkcionalitását. Glükózamin-szulfátot és kondroitin-szulfátot is tartalmaz, melyek az ízületi porc fontos építőelemei.
Amikor az építőelemek koncentrációja megfelelő, megkezdődik a proteoglikánok szintézise, mely elősegíti a kénmolekulák beépülését a porcszövetbe, valamint magának a porcszövetnek a helyreállító funkcióit is stimulálja.

Étrend-kiegészítő